Megrendelés menete

 1. Válassza ki a megrendelni kívánt könyvet, könyveket illetve könyvcsomagot, és helyezze be a kosárba.
 2. Lépjen be a pénztárba, adja meg a kért adatokat (ha rendelkezik érvényes kuponkóddal, azt is adja meg a kedvezmény érvényesítéséhez), majd válassza ki a szállítás és fizetés módját:
  JÚNIUS 10–17. KÖZÖTT INGYENES SZÁLLÍTÁS!
 • Csomagpiac szállítás: 0 Ft
 • Csomagpiac Sameday csomagpont: 0 Ft
 • Csomagpiac Dpd csomagpont: 0 Ft
 • Csomagpiac Mpl postapont: 0 Ft
 • Csomagpiac Mpl postán maradó: 0 Ft
 • Csomagpiac Mpl automata: 0 Ft
 • Csomagpiac Mpl házhozszállítás: 0 Ft
 • Utánvét – díja: 160 Ft
 • Előre utalás – díja: 0 Ft
  Bankszámlaszám: 11704007-20258779, INVERZ MEDIA Kft.
  Kérjük, hogy az átutalásnál a megjegyzés rovatba írja be a megrendelés számát! A megrendelést a pénz beérkezése után teljesítjük.
 • Bankkártyás fizetés – díja: 0 Ft
  Vásárláskor történő online bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül.
  Elfogadott bankkártyák: Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron
  A megrendelés megerősítését követően átirányítjuk a SimplePay fizetési oldalára, ahol a szükséges adatok (kártyaszám, lejárati dátum, tulajdonos neve, CVV kód) kitöltése után hagyja jóvá a fizetését. A vásárlás összege másodperceken belül megérkezik a SimplePay-hez, erről az Inverz Media is értesítést kap, amely alapján elkezdi feldolgozni és teljesíteni a megrendelést.
  Az online bankkártyás fizetés biztonságos. A SimplePay oldalán megadott adatok védettek, külső szereplő által nem megszerezhetőek, azokat az Inverz Media nem látja, azokról információt nem kap.
 1. Ellenőrizze megrendelését és adatait, majd küldje el a megrendelését.
 2. Automatikus visszaigazoló levelet kap a megadott e-mail címre, amely tájékoztatja a részletekről.
 3. Átveszi a megrendelését.

 

MEGRENDELÉS ESETÉN ELFOGADJA AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET:
A megrendelt könyveket az Ön által kiválasztott szolgáltató szállítja ki az Ön által megjelölt címre. A fizetendő összeg a szállítás összegével növelt eladási ár.
A kézbesítés a csomag feladását követő 48 órában (kivételt képez a hétvége és az ünnepnapok) történik meg, a futárcég erről értesítést küld. 
Fontos, hogy olyan szállítási címet adjon meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető, vagy olyan átvevőhelyet (automata, csomagpont vagy posta) válasszon, ahová könnyen eljut. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a futár felvehesse Önnel a kapcsolatot.
A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Ön is érdeklődhet a csomag állapotáról:
Csomagpiac Kft. – 06-70/94-09-442, munkanapokon 8:30 és 16:30 óra között, további infó: www.csomagpiac.hu
A megrendelést csak Magyarország területére szállítjuk ki.
Az itt megadott adatokat az 1992. LXIII. törvénynek megfelelően kezeljük.

Elállás
A vásárló a 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet értelmében indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat megtételével, e-mailben (info@inverzmedia.hu), illetőleg a 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozatminta felhasználásával gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül elküldeni a kiadó részére. Magát a terméket, termékeket lehetőleg az elállási időn belül, de maximum 5 nappal annak lejárta után kell visszaküldeni a kiadó címére (Inverz Media Kft. – 2120 Dunakeszi, Barátság útja 5., 5. emelet 30. ajtó).
A vevő elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.
Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel vagy az átvevőhelyről történő felvétel időpontja.